Отборът на Черно море продължи две кошмарни серии срещу ЦСКА в

...
Отборът на Черно море продължи две кошмарни серии срещу ЦСКА в
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябваше да направим повече в атака

Отборът на Черно море продължи две кошмарни серии против ЦСКА в елита - седем мача подред без вкаран гол и девет поредни срещи без победа - 7 загуби и два равни.

Наставникът на " моряците "  Илиан Илиев разяснява провалянето с 0:2 от ЦСКА в Пазарджик. Според него отборът му е трябвало да подходи по-смело в предни позиции.

„ Добро показване в отбранителен проект. Имаш усърдие от всички, само че в случай че искахме да вземем нещо, трябваше да създадем повече в нападателен проект. Не развихме някои офанзиви и по тази причина загубихме. Трябваше да задържим повече топката и да не я губим. Старание в отбранителен проект, само че трябваше да създадем повече в предни позиции ", сподели Илиев по Диема Спорт, представен от Sportal.bg.

" Направихме по-офанзивни промени и създадохме две-три рискове. Ако бяхме подходили по-смело, щяхме да имаме късмет да вземем нещо от мача. Най-сериозният ни проблем са пътуванията. Имаме две-три дълги пътувания и възобновяване. Футболистите бяха по-тежки в първите минути, само че календарът е изработен по този начин. Срещу ЦСКА 1948 би трябвало да изиграем мача по по-добър метод “, добави Илиев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР